Utro danskere: Kæresten er selv ude om det

Det er min partners egen skyld, at jeg er utro. Sådan tænker flertallet af de danskere, der bruger utroskabssiden Victoria Milan.
Er din partner endt i seng med en anden? Så er du selv ude om det. Sådan tænker flertallet af de utro danskere på Victoria Milan i hvert fald.
Er din partner endt i seng med en anden? Så er du selv ude om det. Sådan tænker flertallet af de utro danskere på Victoria Milan i hvert fald. Foto: Colourbox / Modelfoto

Min mand er selv ude om, at jeg render og har sex med andre bag hans ryg. Sådan tænker flertallet af de danske kvinder, der bruger den meget omdiskuterede datingside for utro, Victoria Milan. Det skriver Lokalavisen.dk.

Victoria Milan har gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt knap 2.900 danske medlemmer. Resultatet viser, at især kvinderne skyder skylden for utroskaben på partneren. Næsten tre ud af fire kvinder svarer, at manden kun kan takke sig selv for, at de leder efter en elsker.

Mændene er dog ikke meget bedre, når det handler om at tage ansvaret på sig. Over halvdelen svarer, at det er konens egen skyld.

Undersøgelsen siger ikke noget om, hvad den gennemsnitlige danske mand og kvinde mener om utroskab - kun hvad de danskere, der bruger Victoria Milan og derfor aktivt selv søger utroskab, mener.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.