Urovækkende TV: Systematisk dyremishandling i urin og kulde

I aften, onsdag, viser TV-programmet "Jagten", hvordan Frede i Nordjylland snyder med salget af små hvalpe, der lever i stank og skidt.

Du kan godt gøre dig klar til at finde dit lommetørklæde frem, for du vil med sandsynlighed få en klump i halsen, når du i aften, onsdag, på TV3 klokken 20.00 kan følge jagten på serie-dyre-mishandleren Frede i TV-programmet "Jagten".

Her vil værten Miki Mistrati afsløre, hvordan der landet over er lavet decideret hunde-fabrikker, som avler og sælger hunde uden papirer og under kummerlige forhold.

I aften besøger han blandt andet Frede fra Nordjylland, som flere gange har været i søgelyset for sin mishandling af dyr - men han fortsætter alligevel.

Bor i en stald med urin og stank

Miki Mistrati har teamet op med et ungt par, der bevæbnet med et skjult kamera besøger Frede under det påskud, at de skal købe en hund.

Her ser vi, hvordan de små hunde bor alene uden mor på få kvadratmeter i en kold stald. Den er ikke ren, der lugter af urin og skidt.

Ja, selv staldens andre dyr lider:

- Her er det heste, som ikke kan stå oprejst i deres bokse, siger Miki i programmet, i mens parret filmer den ulækre stald.

Inde hos hundene er der intet legetøj, og de er taget fra deres mor, selvom de kun er cirka seks uger gammel:

- Desuden bor moren ikke sammen med sine hvalpe, som hun ellers bør gøre, ifølge Dansk Kennelklub, bliver der blandt andet konkluderet i programmet.

Men Frede selv siger, at hundene sagtens kan være væk fra deres mor nu, og der ikke sker noget ved at sælge en hund tidligere end lovkravet på minimum otte uger.

Alt dette og meget mere, blandt andet Micki Mistrati's konfrontation med Frede, kan du se i aften på TV3 klokken 20.00.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.