Ups: Ansattes leg i pausen skyld i frække ord i julekalender

Opmærksomme seere har fået øje på en detalje i TV2's familiejulekalender, der er så upassende, at produktionsselskabet bag kalenderen i dag har set sig nødsaget til at undskylde.
- Det er da ærgerligt, at sådan en dum fejl kommer med på skærmen, siger TV2s fiktionschef Katrine Vogelsang.
- Det er da ærgerligt, at sådan en dum fejl kommer med på skærmen, siger TV2s fiktionschef Katrine Vogelsang. Foto: TV2 pressemateriale

TV2's julekalender "Juleønsket" er umiddelbart lige så familievenlig, som det sig hør og bør for en julekalender i den kategori.

Men opmærksomme seere har alligevel fået øje på en detalje, der er så upassende, at produktionsselskabet bag julekalenderen i dag har set sig nødsaget til at undskylde.

Det skriver tv2.dk.

Det er menutavlen i den gamle færgegrill, der er sprunget i øjnene på de opmærksomme seere. I stedet for at vise priser på franske hotdogs og bøfsandwich, står der nemlig ord som "Fissehår" og "skyd mig" på tavlen.

Forklaringen skulle angiveligt være, at et par medarbejdere hos produktionsselskabet Cosmo Film, der står bag julekalenderen, har lavet sjov i en frokostpause og ikke lige nået at ændre det igen inden optagelserne.

Producer hos Cosmo Film, Tomas Hostrup-Larsen, beklager fejlen.

- Under en pause i optagelserne på Færgegrillen har nogle fra filmholdet moret sig med at skrive diverse upassende ord på pristavlen, der kan ses i baggrunden i nogle af billederne. Det er blevet forsøgt redigeret til andre ord, men det er desværre ikke lykkedes helt, siger han til tv2.dk.

Også TV2s fiktionschef Katrine Vogelsang er træt af det forstyrende element.

- Det er da ærgerligt, at sådan en dum fejl kommer med på skærmen, siger hun til tv2.dk.

Ordene er forsøgt ændret i en snæver vending, så de ikke fremgår helt så tydeligt. Samtidig er tavlen ikke i fokus, og derfor tvivler Katrine Vogelsang på, at der er nogle børn, der har set det.

Se et screen dump af billedet på tv2.dk og døm selv.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.