Ung stjerne: Skal genoverveje mit liv

Sangerinden Selena Gomez meddeler på Instagram, at hun bliver nødt til at genoverveje dele af sit liv.
Selena Gomez optrådte lørdag aften i Indonesion. I forbindelse med lørdagens koncert delte sangerinden et personligt opslag på Instagram. Arkivfoto.
Selena Gomez optrådte lørdag aften i Indonesion. I forbindelse med lørdagens koncert delte sangerinden et personligt opslag på Instagram. Arkivfoto. Foto: Chris Pizzello/Polfoto

Sangerinden Selena Gomez erklærer i et åbenhjertet opslag på det sociale medie Instagram, at hun har brug for at genoverveje dele af sit kreative og personlige liv.

Den unge sangfugl kunne fredag fejre sin 24 års fødselsdag, og lørdag stod programmet så på koncertoptræden i Indonesion. Og det var i forbindelse med lørdagens koncert, at sangerinden rakte ud til sine fans på det sociale medie.

- Her til aften følte jeg mig ekstrem uægte, ikke forbundet til hverken mig selv eller min musik. Jeg har aldrig rigtig følt, at mine materialer, garderobe eller en video kunne definere mig. Jeg handler på et øjeblik og frygter noget, der ikke er sket, skrev "Good For You"-sangerinden blandt andet og fortsatte:

- Jeg har altid fortalt sandheden. Jeg er altid tro mod mit ord, og jeg har vist, hvem jeg er, men jeg er nødt til at genoverveje nogle områder af mit kreative og personlige liv. Var nødt til at få det ud.

Til sit opslag på Instagram understregede Selena Gomez, at hun er meget taknemmelig for sit liv. Samtidig roste den unge stjerne sine indonesiske fans, som hun betegnede som højlydte og inspirerende.

Se Selana Gomez' billede her: https://www.instagram.com/p/BINZtRMgftz/?taken-by=selenagomez

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.