Ung prins kørte til julefest med onkel Harry

Prins Williams søn, George, fik onsdag fornøjelsen af at køre til julefest på Buckingham Palace med sin farbror, prins Harry, og mor Kate.
Prins Harry fik til opgave at underholde sin nevø, prins George, under en stor julefrokost onsdag.
Prins Harry fik til opgave at underholde sin nevø, prins George, under en stor julefrokost onsdag. Foto: Schalk van Zuydam/AP

Onsdag eftermiddag havde den britiske dronning Elizabeth inviteret omkring 50 royale til den årlige julefrokost på Buckingham Palace, og her var både børnebørn og oldebørnene også inviteret.

Interessant var det dog, at prins Williams' toårige søn, prins George, ikke ankom i samme bil som sin far.

Han havde i stedet for fået fornøjelsen af at køre i bil sammen med sin onkel og Williams lillebror, prins Harry. Derudover var Georges mor, hertuginde Kate, også i bilen, og hun kunne så underholde sin søn på bagsædet. Det skriver Hello! Magazine.

Den lille lyshårede charmetrold virkede dog ikke til at være synderligt imponeret over det store presseopbud, som var dukket op foran Buckingham Palace for at skyde billeder af de fremmødte royale.

Men hvor de fik nogle gode skud at den unge prins, der på et tidspunkt kommer til at sidde på tronen i Storbritannien, måtte de kigge langt efter ham, der står højere i rangordningen - nemlig prins William.

Han endte nemlig med at melde afbud til festlighederne, ligesom den seks måneder gamle prinsesse Charlotte heller ikke var med.

Ifølge Hello! Magazine var det prins Williams job som pilot på en ambulancehelikopter, der er grunden til hans fravær fra festlighederne. Til gengæld nævnes der ikke noget om, hvorfor prinsesse Charlotte ikke var med til frokosten.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.