Ung pige friede til prins

En 6-årig pige erklærede sin kærlighed til den britiske prins Harry, da hun under en sportsbegivenhed friede til det royale medlem.
Rygterne svirrer om, hvilken kvinde der mon i sidste ende vinder prins Harrys hjerte.
Rygterne svirrer om, hvilken kvinde der mon i sidste ende vinder prins Harrys hjerte. Foto: Alastair Grant/AP

Siden det romantiske og storslåede bryllup mellem den britiske prins William og hertuginde Kate, har rygter svirret om, hvilken heldig kvinde der mon ville vinde prins Harrys hjerte.

Det lader dog til, at det ikke bliver en let opgave for de kvindelige bejlere at gøre den 31-årige prins forelsket.

Senest var det en 6-årig pige ved navn Lottie, der måtte håndtere afvisningens hårde slag.

Under Prins Harrys officielle besøg til et sportsarrangement, som havde til formål at udligne sociale forskelle gennem motion, valgte Lottie nemlig at fri til prinsen. Det skriver det britiske medie Hello! Magazine.

- Jeg vil gerne giftes med dig, og jeg vil gerne være prinsesse, erklærede Lottie ifølge Hello! Magazine.

Prins Harry var dog hurtig til at feje spørgsmålet om ægteskab af vejen og fortalte Lottie, at aldersforskellen simpelthen var for stor.

- Du må have læst for mange bøger, for aldersforskellen mellem os er simpelthen for stor, fortalte prins Harry til Lottie ifølge Hello! Magazine.

Hvem, prins Harry egentlig ønsker at gifte sig med, er endnu ukendt, men der har dog været spekulationer om, hvorvidt prinsen har fundet sammen med sangerinden Ellie Goulding, der netop er blevet single.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.