Ung pige filmet af sexkrænker - men så tog hun selv et foto

Politiet har takket være pigen en grundig beskrivelse af manden.
En togtur blev lørdag til en ubehagelig oplevelse for en ung pige.
En togtur blev lørdag til en ubehagelig oplevelse for en ung pige. Scanpix - modelfoto

En snarrådig ung pige på 17 har gjort det nemmere for politiet at finde frem til den mand, der blottede sig for pigen i et tog lørdag.

Pigen fotograferede nemlig manden - netop som han sad og filmede hende. Da pigen kom hjem og kiggede ordenligt på fotoet af manden, der havde siddet over for hende i toget, fik hun en ubehagelig overraskelse. Han sad nemlig med sin erigerede penis i hånden. Det skriver Lokalavisen.dk.

Episoden fandt sted lørdag eftermiddag i et tog, der kørte fra Fredensborg til Humlebæk i Nordsjælland. Nordsjællands Politi betragter sagen som en blufærdighedskrænkelse.

Politikommissær Henrik Hattel fra Nordsjællands Politi fortæller til Lokalavisen.dk, at den 17-årige pige havde følt sig generet af manden, fordi han sad og filmede hende.

Hun skrev i sin nød til en ven på mobiltelefonen, og vennen rådede hende til at tage et billede af manden. Først senere kiggede hun nøje på fotoet og så, at manden havde blottet sig.

Politiet leder nu efter manden, der beskrives som 20-25 år gammel, 170- 180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han havde kort sort hår, blå cowboybukser på og bar en blå sweatshirt med hætte og lynlås og påtrykt ordet 'Crossfit'.

Episoden fandt sted i det tog, der kørte fra Fredensborg mod Helsingør lørdag klokken 16.32.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.