Ung mor forsvundet på femte uge: "Dybt bekymrende"

Hediga Morad fra Vejle forsvandt 10. oktober og er ikke set siden. Hun er mor til to børn.
Hediga Morad er ikke set siden 10. oktober.
Hediga Morad er ikke set siden 10. oktober. Foto: Sydøstjyllands Politi

Den 34-årige Hediga Morad fra Vejle er som sunket i jorden. På femte uge.

Hun blev efterlyst af Sydøstjyllands Politi i sidste måned, men politiet har desværre ikke fået afgørende spor at gå videre med.

Hediga Morad er ikke set, siden hun forlod sin eksmands hjem i Vordingborg 10. oktober. Og politiet udtrykker nu foruroligelse over sagen.

- Det er dybt bekymrende, at hun har afleveret sine børn og ikke er set siden, men vi har ikke lagt os fast på en teori og efterforsker i flere spor, siger Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Hediga Morad tog toget fra Vejle station fredag aften 9. oktober. Ved midnat var hun i Vordingborg, hvor hun og børnene blev hentet af eksmanden. Han har forklaret politiet, at ekskonen overnattede sammen med børnene hos ham. Næste formiddag tog han ud for at handle, og da han kom tilbage, var hun væk.

- Børnene var hjemme hos moderen, og de har forklaret, at hun sagde, at hun skulle over til en veninde. Det var lidt over middag. Siden har ingen set hende, siger Carsten Thostrup ifølge Ekstra Bladet.

Hediga Morad kommer fra Syrien og har opholdt sig i Danmark i et par år.

Hun boede med sine børn i en lejlighed i Vejle, og det var en veninde i Vejle, som kontaktede Sydøstjyllands Politi om søndagen, fordi hun ikke kunne komme i kontakt med Hediga Morad.

Hediga Morad er også efterlyst internationalt, men heller ikke det har givet resultat.

Sydøstjyllands Politi opfordrer borgere, der har set Hediga Morad – eller som i øvrigt har oplysninger i sagen - til at kontakte politiet på 114.

Den smukke unge kvinde, som på mystisk vis har været væk i over en måned. Foto: Politiet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.