Ung mand fundet død i vandet ved Bornholm

En ung mand er fundet død i vandet ud for Allinge, og politiet efterforsker nu dødsfaldet.
Politiet er i gang med at undersøge, om en mand, der er fundet død i vandet ved Bornholm, har været udsat for en forbrydelse.
Politiet er i gang med at undersøge, om en mand, der er fundet død i vandet ved Bornholm, har været udsat for en forbrydelse. Foto: Colourbox/free

Onsdag formiddag blev en ung mand fundet død i vandet ud for Allinge. Lidt før klokken 10.00 blev Bornholms Politi kontaktet af en borger, der havde fundet liget.

- Det er en ung mand, der var bosiddende på Bornholm. Han er fundet i vandet ved Allinge ud for Strandvejen. Liget er blevet bjærget og skal til ligsyn i morgen, siger Henrik Skov, efterforskningsleder ved Bornholms Politi, til Ritzau.

- Vi vil derudfra vurdere, om han skal obduceres, siger han.

Politiet undersøger i øjeblikket, om der ligger en forbrydelse eller en ulykke bag dødsfaldet, eller om manden har begået selvmord.

- Vi efterforsker i flere retninger. Vi kan ikke helt udelukke, at det er en ulykke eller et selvmord, og vi kan heller ikke udelukke, at der er sket noget kriminelt, siger Henrik Skov.

- Det er åbent indtil videre, og derfor vil vi ikke sige så meget.

Politiet ønsker ikke at oplyse mandens alder. Han har ifølge politiet ikke været meldt savnet, inden han onsdag blev fundet i havet.

De pårørende til den omkomne er endnu ikke blevet underrettet om hans død.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.