Ung kvinde voldtaget til fest - politiet har brug for hjælp

En 20-årig kvinde blev voldtaget under en privatfest i Trekroner ved Roskilde. Politiet vil meget gerne have hjælp fra offentligheden.
Politiet har meget få oplysninger i sagen og har derfor brug for hjælp fra offentligheden i voldtægtssagen fra Hedehusene.
Politiet har meget få oplysninger i sagen og har derfor brug for hjælp fra offentligheden i voldtægtssagen fra Hedehusene. Scanpix - modelfoto

For en 20-årig kvinde fra Trekroner ved Roskilde udviklede en fest sig til et mareridt. Kvinden blev voldtaget ude på toilettet under festen, har hun anmeldt til politiet.

Kvinden anmeldte episoden til politiet klokken 03.09 natten til lørdag. Hun forklarede, at en ca. 25-årig mand var fulgt efter hende ind på toilettet, hvor han fysisk havde tvunget hende til sex. Herefter forsvandt manden fra stedet.

Festen blev afholdt i Trekroner ved Roskilde. Politiet har meget få oplysninger i sagen og har derfor brug for hjælp fra offentligheden.

- Vi håber på, at der er nogen, som kan komme med et bud på, hvem den her person kan være, siger kommunikationsansvarlig fra Midt- og Vestsjællands politi, Carsten Andersen til Ekstra Bladet.

Han oplyser, at politiet ikke ved, om overfaldsmanden var inviteret til festen eller om han har sneget sig ind.

Overfaldsmanden beskrives som: Mørk i huden, udlænding (talte ikke dansk), ca. 25 år, 175–180 centimeter høj, almindelig til slank af bygning, mørkt hår, der var kort i siderne, men længere i toppen af hovedet. Korte skægstubbe på halsen op med hagen og foran ørene. Han bar en hvid T-shirt med grå tekst på foran, blå cowboybukser, lyse pæne sko.

Ring 114 og bed om Midt- og Vestsjællands Politi, hvis du kan hjælpe med oplysninger i sagen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.