Ung kvinde voldtaget af maskeret mand

En 20-årig kvinde blev tidligt søndag morgen overfaldet og voldtaget i Aarhus.
En ung kvinde blev søndag morgen overfaldet og voldtaget i Aarhus.
En ung kvinde blev søndag morgen overfaldet og voldtaget i Aarhus. Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento/Colourbox

En ung kvinde, der var på vej hjem efter en tur i byen, blev tidligt søndag morgen overfaldet og voldtaget på åben gade.

Voldtægten af den 20-årige kvinde skete i området omkring Hans Broges Gade, Assensgade og Marselis Boulevard.

Her kommer kvinden gående, da hun bliver grebet bagfra af manden, som trækker hende ind bag et el-skab og voldtager hende. Ifølge de første oplysninger fra politiet skulle han også have truet hende med en kniv, men det viser sig ikke at være rigtigt.

Efter voldtægten lykkedes det den 20-årige at banke en beboer på Marselis Boulevard op, hvorefter der klokken 04.10 bliver slået alarm.

- Hun har været til undersøgelse på sygehuset og er ved at blive afhørt af efterforskerne, fortæller vagtchef Klaus Møller fra Østjyllands Politi til Ritzau.

Manden beskrives som 40-45 år, omkring 180 cm høj og almindelig af bygning. Han havde skægstubbe og talte dansk med aarhusiansk dialekt.

Søndag morgen var han iført en kort, sort læderjakke med lynlås og lommer i siderne, en sort strikhue samt cowboybukser. Under voldtægten tabte han huen, og kvinden bemærkede, at han var næsten skaldet.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, der var i området omkring klokken fire søndag morgen, siger vagtchefen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.