Ung hitliste-darling kommer til Danmark

Når Ariana Grande til foråret kommer til Danmark, skal hun spille i Herning.
Ariana Grande kommer til Danmark i maj 2017.
Ariana Grande kommer til Danmark i maj 2017. Foto: Steve Marcus/Reuters

Når Ariana Grande til foråret tager til Europa med sin "Dangerous Woman"-tour til foråret, bliver det allerførste gang, at den lille dame med den store stemme officielt sætter sin fod i det ganske danske land.

Det kommer til at ske fredag den 12. maj i Jyske Bank Boxen, der ligger i Herning.

Divaen med dådyrøjnene kunne torsdag løfte sløret for sin kommende Europa-tour. Hendes danske fans vil sandsynligvis opleve en veloplagt popsanger. Når hun kommer til Danmark, er det er nemlig kun hendes tredje optræden på den europæiske tour, der starter i Stockholm den 8. maj.

Den 23-årige popstjerne har allerede haft massiv succes internationalt. I 2016 udgav Ariana sit tredje album, "Dangerous Woman". Titelnummeret røg på få minutter helt til tops på iTunes' Top Songs Chart.

I dag figurerer hun som en af Spotifys top 10 mest lyttet-til kunstnere i verden med over 28 millioner månedlige lyttere.

Ariana Grande blev den første kvinde i historien - og den første kunstner siden Michael Jackson - til at have tre sange i top seks på den digitale Songs-liste. Hitnumrene var "Problem", "Break Free" med Zedd, og "Bang Bang" med Nicki Minaj og Jessie J.

"Bang Bang" fik desuden multi-platin status i Italien, Norge, Sverige og Storbritannien, og blev Grammynomineret for "Bedste Pop Duo/Group Performance."

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.