Ung dansk bokser møder russisk verdensmester

Dennis Ceylan skal op mod russeren Dmitry Kirillov, der for 13 år siden tabte til Spend Abazi i Viborg.
BOKSNING18.00: Nordic Fight Night i Frederikshavn / Jonas Skov + FOTOBla. Det er femte gang , at Nordic Fight Night finder sted i Arena Nord, og for fjerde gang bliver det muligt at opleve Norges boksedarling, Cecilia Brækhus i aktion.Den populære nordmænd er tredobbelt verdensmester, og hun forsvarer alle tre bælter i forbundene WBA, WBC og WBO, når hun kommer til Frederikshavn. Det vides endnu ikke, hvem hun skal bokse mod. Hun har tidligere besejret en franskmand og amerikaner i Arena Nord.Det svenske boksefænomen Erik Skoglund og danske Dennis Ceylan er også på kampkortet. Begge fighteres modstandere er endnu ikke offentliggjort.Kamp 7. Daniele Limone - Dennis Ceylan
BOKSNING18.00: Nordic Fight Night i Frederikshavn / Jonas Skov + FOTOBla. Det er femte gang , at Nordic Fight Night finder sted i Arena Nord, og for fjerde gang bliver det muligt at opleve Norges boksedarling, Cecilia Brækhus i aktion.Den populære nordmænd er tredobbelt verdensmester, og hun forsvarer alle tre bælter i forbundene WBA, WBC og WBO, når hun kommer til Frederikshavn. Det vides endnu ikke, hvem hun skal bokse mod. Hun har tidligere besejret en franskmand og amerikaner i Arena Nord.Det svenske boksefænomen Erik Skoglund og danske Dennis Ceylan er også på kampkortet. Begge fighteres modstandere er endnu ikke offentliggjort.Kamp 7. Daniele Limone - Dennis Ceylan Foto: SCHÃoeTZE RENÃ%o/FOTOGRAF RENé SCHüTZE

Dennis Ceylan skal møde en tidligere verdensmester ved boksestævnet Nordic Fight Night den 14. marts i Ballerup Super Arena.

Den 25-årige dansker skal bokse mod den 36-årige russer Dmitry Kirillov, som fra 2007-08 var IBF-verdensmester i superfluevægt.

- Kirillov er tidligere verdensmester og uden tvivl den hårdeste modstander, jeg har mødt.

- Jeg er nødt til at være klar. Jeg er nødt til at bevise mit værd og vise, at jeg har, hvad der kræves for at nå toppen, siger Dennis Ceylan i en pressemeddelelse.

Dmitry Kirillov har kun bokset tre kampe, siden han mistede VM-bæltet i 2008.

Efter knapt fem års pause gjorde han i 2013 comeback med to sejre, mens han tabte sin seneste kamp.

Russeren tabte tilbage i 2002 en EM-kamp i Viborg til Spend Abazi. Danskeren vandt på point efter 12 omgange.

Dmitry Kirillovs rekordliste lyder på 31 sejre, fem nederlag og en uafgjort kamp siden debuten som professionel i 1998.

Dennis Ceylan har vundet 13 kampe og bokset en uafgjort, siden han blev professionel i 2012.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.