Undersøgelse: Konen er oftest kønnere end elskerinden

En undersøgelse foretaget af utroskabs-datingportalen Victoria Milan overrasker: Mænd og kvinder finder deres faste partner pænere end affæren.
Manden her tænker vidt forskellige ting om sin kyssepartner alt efter, om det er konen eller elskerinden, han møsser med.
Manden her tænker vidt forskellige ting om sin kyssepartner alt efter, om det er konen eller elskerinden, han møsser med. Foto: SCANPIX arkiv

Af Juliane Olsen, IN.dk, Aller Media

Utro mænd søger ikke altid yngre og mere attraktive versioner af deres koner. Det viser i hvert fald en undersøgelse foretaget af utroskabs-datingportalen Victoria Milan.

Sitet har udspurgt både mænd og kvinder om deres affærer. Og det viser sig, at 31,9 procent af de adspurgte mænd har en affære med en kvinde, der er yngre end deres kone.

Kun 29,3 procent angiver, at elskerinden er mere veltrænet, og blot 47,3 procent synes, elskerinden er kønnere end hustruen.

Kan man spotte utroskab: Se de 10 tegn på Femina.dk

Blandt deltagerne i undersøgelsen synes næsten 76,9 procent, deres partner er mere interessant end elskerinden. Det, der skiller størstedelen af mændene ud, er, at deres hemmelige affærer er mere omsorgsfulde, lytter mere og er mere lidenskabelige.

- Mænd er mindre fokuseret på alder og udseende, end vi tror. En affære kan hjælpe en mand med hans følelsesmæssige behov, og det behøver ikke at have noget med udseende at gøre, siger Dominika Peczynski, der er daglig leder af Victoria Milan, Sverige.

Camilla Ottesen: Jeg blev kaldt en billig luder. Læs mere på IN.dk

Vil ikke tages for givet

26,7 procent af kvinder i undersøgelsen sagde, at deres elsker er yngre end deres mænd. 51,7 procent synes, at deres elsker er mere veltrænet, mens 68,7 procent angiver, at deres mand eller partner er flottere.

Men når det kommer til omsorg og sex, er elskeren bedre end ham derhjemme.  88,9 procent af kvinderne valgt en elsker, der oftere end deres mænd viser, at de sætter pris på dem. 81,3 procent har en elsker, der er bedre til at lytte, og 55,1 procent angiver, at deres hemmelige partner har lyst til sex oftere end manden.

Undersøgelse: Vi er imod utroskab – men er utro alligevel. Læs mere på Femina.dk

- De fleste af vores kvindelige medlemmer er ikke ældre kvinder, der jagter yngre, lækrere mænd. De har en skøn mand derhjemme, men han tager hende for givet. En hemmelig affære får hende til at føle sig eftertragtet igen, siger Dominika Peczynski.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.