Ulykkeligt nyt: Forsvundet mor frygtes dræbt

Den 34-årige Hediga Morads eks-mand er blevet sigtet for drabet på kvinden.
Den unge mor har været væk i to måneder. I dag fremstilles i retten en 40-årig mand, som politiet mener har dræbt hende.
Den unge mor har været væk i to måneder. I dag fremstilles i retten en 40-årig mand, som politiet mener har dræbt hende. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

I over to måneder har en 34-årig mor til to været forsvundet sporløst. Nu tyder meget på, at det værst tænkelige er sket. At hun er blevet dræbt.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sigtet eksmanden til den 34-årige Hediga Morad for drab på kvinden, som har været meldt savnet siden 10. oktober.

- Det er faren til hendes børn, som vi har anholdt, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

Ifølge ham peger oplysninger fra politiets efterforskning på, at Hediga Morad er blevet dræbt. Dog mangler der en helt central detalje.

- Vi har ikke fundet liget af hende, lyder det fra efterforskningslederen.

Hediga Morad rejste fredag 9. oktober fra Vejle til Vordingborg med toget. I Vordingborg bor faren til hendes to børn, en datter på 10 og en søn på 13, og hun var rejst tværs over landet for at aflevere børnene.

Politiet har tidligere oplyst, at børnenes far har fortalt, hvordan Hediga Morad overnattede i hjemmet i Vordingborg. Den næste dag - lørdag 10. oktober - forsvandt hun ifølge farens forklaring, mens han var ude for at handle.

Søndag blev Hediga Morad meldt savnet. Det var en bekendt i Vejle, som kontaktede Sydøstjyllands Politi, fordi hun ikke kunne få kontakt med Hediga Morad.

Den 40-årige eks-mand vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster. Ifølge en pressemeddelelse fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nægter han sig skyldig.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.