Ulykke? Håndværker død efter styrt ned af trappe

En østeuropæisk håndværker mistede i går livet, efter at være faldet ned af en trappe på Slagelse Vandrerhjem. Politiet kan endnu ikke afvise, at der er tale om en forbrydelse.
En mand i 40-års alderen mistede i går livet, efter at være faldet ned af en trappe på Slagelse Vandrerhjem. Politiet undersøger stedet som et gerningssted, men hælder til, at der er tale om en ulykke.
En mand i 40-års alderen mistede i går livet, efter at være faldet ned af en trappe på Slagelse Vandrerhjem. Politiet undersøger stedet som et gerningssted, men hælder til, at der er tale om en ulykke. Colourbox

En østeuropæisk håndværker i 40 års-alderen døde tirsdag ved middagstid efter at være faldet ned ad en trappe på Slagelse Vandrerhjem syv timer forinden.

Sjællandske og sn.dk erfarer, at den knap 40-årige mand var gået ned fra sit værelse på første sal for at få noget at spise, da han faldt omkring klokken 4.30. Han slog hovedet, men havde det umiddelbart efter godt. Senere på morgenen konstaterede mandens kolleger, at han ikke trak vejret, hvorefter de slog alarm.

Politi og en ambulance ankom hurtigt til stedet og fik genoplivet manden, som dog senere afgik ved døden.

Politiet var en god del af tirsdagen i gang med at undersøge det, der kan være et gerningssted.

- Når vi ankommer og intet ved, efterforsker vi altid ud fra den antagelse, at der kan være sket en forbrydelse. I det konkrete tilfælde hælder vi dog mest til den teori, at der er tale om et hændeligt uheld med en yderst tragisk udgang, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Sjællandske.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.