Ulv dræber rådyr midt i Kolding

En glubsk ulv har været på jagt i Marielundskoven midt i Kolding.
ARKIVFOTO: Det er i følge DR Trekantens oplysninger DNA prøver der nu afslører, at det ikke er en hund men der i mod en ulv der har dræbt rådyrene.
ARKIVFOTO: Det er i følge DR Trekantens oplysninger DNA prøver der nu afslører, at det ikke er en hund men der i mod en ulv der har dræbt rådyrene. Kim Haugaard/Scanpix

De tre rådyr, der inden for de seneste uger er fundet dræbt i Marielundskoven midt i Kolding, blev dræbt af en ulv. Det oplyser Kolding Kommune over for DR Trekanten.

Det er i følge DR Trekantens oplysninger DNA prøver, der nu afslører, at det ikke er en hund, men en ulv, der har dræbt rådyrene.

Alle tre gange har hovedet været bidt af rådyrene, og naturkonsulent Jørn Chemnitz fra Kolding Kommune har tidligere udtalt til DR Trekanten, at man gik ud fra, at løse hunde stod bag drabene.

I midten af februar fandt man for første gang et rådyr dræbt, og få dage senere blev endnu et rådyr fra Marielundskoven fundet dræbt i en privat have umiddelbart op til skoven, der ligger midt i Kolding By. Ulven har altså været - og er muligvis stadig - meget tæt på beboelse.

I begyndelsen af forrige uge fandt man så et tredje rådyr dræbt kun cirka 100 meter fra det sted i Marielundskoven, hvor det første dyr blev dræbt.

Det skete tæt ved Skovløberhuset.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.