Ulækker ferie-vane: Disse nationaliteter tisser i poolen

Står du foran en rejse til udlandet, skal du være opmærksom på, at nogle nationaliteter ikke er blege for at tisse i poolen, mens de bader i den. Læs her hvem du skal tage dig i agt for:
Er din svømmemakker fra England, kan du godt regne med, at han eller hun tisser i vandet.
Er din svømmemakker fra England, kan du godt regne med, at han eller hun tisser i vandet. FOTO: Scanpix

Skinner solen, er det varmt og ulideligt, så findes der intet bedre end en lang svømmetur i poolen på det feriested, du besøger.

Men er poolen velbesøgt, bør du måske overveje en ekstra gang, om du virkelig har lyst til at springe i den.

Mirror.co.uk beretter nemlig om en ny undersøgelse, der viser, at helt op til 46 procent af alle britiske feriegæster ind imellem tisser i vandet i poolen eller havet. Værre er dem fra USA, her tisser to ud af tre gladeligt i vandet.

Er dit hotel derfor fyldt med gæster fra England og USA, er det mpske værd at overveje, om du ikke hellere vil køles af under din egen bruser, frem for at svømme i tisvand i poolen.

Kaprer solsenge og snupper toiletsager

Men det er ikke det eneste, der sker af u-noder på ferien, afslører undersøgelsen fra Travelzoo.

Amerikanerne scorer ikke kun højest, når det kommer til at tisse i vandet. De er også dem, der snupper mest sæbe og toiletsager fra hotellet med hjem fra ferien, når den er slut.

Til gengæld indrømmer rigtig mange tyskere, at de ”reserverer” en solseng allerede om morgenen ved at smide et håndklæde på den … hvilket af mange andre feriegæster ses som dårlig stil.

Faktisk løber englænderne lige i hælene på tyskerne, når det kommer til at sikre sig en solseng, viser undersøgelsen. Hvilket den britiske kommunikationschef for Travezoo morer sig over:

- Vi briter elsker er være gnavne og brokke os over, hvordan tyskerne altid snupper alle solsenge inden daggry, selvom vi faktisk selv er næsten lige så slemme, siger Louise Hodges.

Tis i vandet og kapring af solsenge er ikke god stil ... Men mon vi danskere kan se os fri fra at gøre det samme – tisse i poolen og snuppe solsenge?


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.