Uhumsk udleje-sag: Får trusler om tæsk

Den kvinde, der for nylig viste en række billede frem af sit hus, efter en børnefamilie havde efterladt det i uhumsk tilstand, bliver nu truet med tæsk, siger hun.
En udlejer af et hus i byen Horslunde på Lolland har råbt op efter en børnefamilie på fem efterlod huset i svinsk tilstand. Nu bliver hun truet, siger hun. Kommunen har fået flere underretninger på børnefamilien.
En udlejer af et hus i byen Horslunde på Lolland har råbt op efter en børnefamilie på fem efterlod huset i svinsk tilstand. Nu bliver hun truet, siger hun. Kommunen har fået flere underretninger på børnefamilien. Foto: Margit Lindberg

Den kvinde, der lagde billeder på Facebook af sit hus, som var blevet efterladt i svinsk tilstand af en børnefamilie, der havde lejet det, bliver nu truet, siger hun til Ekstra Bladet.

- De er blevet meget sure over, jeg puttede billederne på Facebook, så nu lover de mig tæks, hvis jeg nærmer mig Nakskov. Det næste stykke tid, er jeg nok nødt til at have en veninde med, når jeg skal ud og handle i Nakskov, fordi jeg frygter, hvad der kan ske, siger hun til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Chokeret Zornig om klamme billeder: Her jeg voksede op

Huset, hvor der havde boet en børnefamilie på fem, var efterladt fyldt med skrald, brugte bleer og hundelort på gulvet. Det har chokeret mange, at der har boet små børn i huset.

Udlejeren Margit Lindgren siger, at hun har givet politiet besked, men at de har henvist hende videre til kommunen.

LÆS OGSÅ: Chokbilleder: Børnefamilie efterlader hus indsmurt i lort

Souschefen for Børn- og Ungerådgivningen i Lolland Kommune har bekræftet, at der er sendt flere underretninger på familien.

Han siger blandt andet  til Ekstra Bladet:

- Inden for 24 timer ser vi på, hvor akut situationen er. Hvis den bliver vurderet som meget akut, så bliver der handlet med det samme. Hvis sagen ikke bliver vurderet som akut, så går den ind i almindelig sagsbehandling, og det vil sige, at man aflægger hjemmebesøg uanmeldt eller anmeldt, siger Michael Vinther Hansen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.