Uefa fritager Andreas Christensen for selvmål

Bolden havde passeret stregen flere sekunder før, at Andreas Christensen dirigerede en afslutning i eget net.
Andreas Christensen prøver at blokere bolden, som han endte med at sende i eget net. Egentlig var der scoret få sekunder før.
Andreas Christensen prøver at blokere bolden, som han endte med at sende i eget net. Egentlig var der scoret få sekunder før. Foto: Sebastian Konopka/AP

Borussia Mönchengladbach-danskeren Andreas Christensen lavede alligevel ikke selvmål onsdag aften, da han rettede et skud af i Champions League-kampen mod Manchester City i Champions League.

Torsdag har Det Europæiske Fodboldforbund, Uefa, nemlig besluttet at tilskrive Martín Demichelis målet. Få sekunder inden Andreas Christensen uheldigt dirigerede bolden i nettet, havde bolden allerede passeret stregen, men var på akrobatisk vis sendt tilbage i spil af en Gladbach-spiller.

Tv-billederne viste dog, at bolden var langt inde over stregen, og derfor har Uefa altså fjernet Andreas Christensens som målscorer.

Det skiver det tyske nyhedsbureau dpa.

Det var Demichelis' forsvarskollega Nicolás Otamendi, som efter den akrobatiske redning havde flugtet bolden i mål via Andreas Christensens hoved, og først her havde dommeren i kampen anerkendt det som en scoring.

Det omdiskuterede mål til 1-1 blev scoret efter 65 minutters spil og satte Manchester City i gang. I kampens sidste minutter scorede Sergio Agüero sejrsmålet til 2-1.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.