Udlændinge vil være som danskere: Sådan hygger man

Hygge er et dansk fænomen og måske noget af det, der er med til at gøre os lykkelige. Derfor vil udlandet gerne kopiere os, og her kan du se nogle af de råd, der skulle give dansk hygge.
Tjek ud om udlandet har styr på, hvordan vi danskere hygger.
Tjek ud om udlandet har styr på, hvordan vi danskere hygger. Scanpix

Hygge er en måde at skabe glæde, hengivenhed og tilfredshed i hverdagen. Det handler om at finde en dybere mening og sørge for, at der er findes små rare ting i dagligdagen.

Sådan beskriver livsstilsmagasinet Good Housekeeping blandt andet, hvordan hygge fungerer for os danskere, og på bladet er man samtidig overbevist om, at hygge er vejen til lykken. 

Derfor råder bladet sine læsere til at gøre som os danskere, og man må sige, at de på mange måder har helt rigtig fat i det.

Her er et par af deres råd. Se om du kan kende dig selv, eller om du kan stramme op et sted eller to og indføre mere hygge i din hverdag.

1.
Du skal bruge tid med dem, du holder af. Du skal samle en stor flok til en masse snak og fortsætte til ud på de sene timer. 

2.
Sørg for at have en kamin eller en brændeovn i din stue. 

3.
Lav simpel mad i stedet for at stå i køkkenet i timevis.

4.
Bring naturen indenfor med træborde, trægulve, grene i vaser og stenvægge.

5.
Hvis du for alvor vil sprede hygge i dit hjem, skal du selv bage dit brød. Den duft, der følger med, er duften af hygge, og brødet kan du bruge til at spise med dine venner og familie.

6.
Drik varm kakao. Og lav den selv.

7.
Hygge handler også om balance og sund livsstil, og derfor skal du ud i naturen. Bagefter kan du smutte hjem på sofaen.

8.
Du kan godt hygge dig, selvom du er alene. Du kan blandt andet gøre det ved at pakke dig ind i et varmt tæppe og læse en god bog. 

Det lyder alt sammen vældig hyggeligt, og du kan sagtens lade dig inspirere, hvis du mangler lidt hygge i din hverdag. Gå en lang tur, få vind i håret og smut hjem på sofaen med en kop varm kakao og en god bog, eller inviter din bedste venner på en nem middag.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.