Ubesejrede NBA-mestre afværger nederlag til bundhold

Golden State var få sekunder fra sæsonens første nederlag, men det endte med sejr over Brooklyn Nets.
Stephen Curry (med bolden) og Golden State Warriors er fortsat uden nederlag i sæsonen, men det var tæt på mod Brooklyn Nets.
Stephen Curry (med bolden) og Golden State Warriors er fortsat uden nederlag i sæsonen, men det var tæt på mod Brooklyn Nets. Foto: Brandon Dill/AP

Basketballholdet Golden State Warriors fortsætter rækken af sejre i NBA, men de regerende mestre var tæt på sæsonens første nederlag tidligt søndag morgen dansk tid.

Golden State endte efter forlængelse med at vinde 107-99 hjemme over Brooklyn Nets, så hjemmeholdet har 11 sejre i lige så mange kampe i grundspillet.

Brooklyn Nets, der blot har én sejr i ti kampe, var dog tæt på at skabe en kæmpe overraskelse i Oracle Arena i Oakland.

Gæsterne førte 97-94, da der resterede få sekunder af kampen, men Golden States Andre Iguodala sendte herefter bolden i kurven med en scoring til tre point.

Det reddede forlænget spilletid til mestrene, som i forlængelsen dominerende på vanlig vis.

Superstjernen Stephen Curry førte an for Golden State Warriors med 34 point, om end hans fejlprocent var noget højere end vanligt.

Draymond Green lavede en såkaldt triple-double for Warriors. Det betyder, at man laver et tocifret antal point, rebounds og assists.

Han stod for 16 point, 12 assists og 10 rebounds i kampen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.