Tyv ville bryde ind i fynbos soveværelse: Skræmt væk af kat

En indbrudstyv blev så forskrækket, da katten sprang op i vinduet, at han løb sin vej.
En indbrudstyv luskede rundt uden for en fynsk kvindes soveværelsesvindue, men pludselig sprang kvindens kat op i vinduet og gjorde tyven så forskrækket, at han stak af. Katten på billedet har ikke med sagen at gøre.
En indbrudstyv luskede rundt uden for en fynsk kvindes soveværelsesvindue, men pludselig sprang kvindens kat op i vinduet og gjorde tyven så forskrækket, at han stak af. Katten på billedet har ikke med sagen at gøre. Colourbox

Nogle anskaffer sig en vagthund til at skræmme potentielle indbrudstyve væk. Men en kat kan åbenbart også bruges.

I hvert fald kan en kvinde sandsynligvis takke sin kat for, at hendes hjem i Bogense på Fyn ikke blev invaderet af en uønsket gæst natten til lørdag, oplyser Fyns Politi.

- Hun havde taget sin kat med i seng, og midt på natten blev katten urolig, og anmelderen bemærkede, at der var nogen, der lyste med en lygte udenfor hendes soveværelsesvindue, forklarer Fyns Politi i en skriftlig kommentar til Avisen.dk.

Katten sprang op i vindueskarmen, hvorpå gerningsmanden med det samme flygtede.

Inden katten skræmte tyven væk, havde han forsøgt at bryde ind i kvindens hjem både gennem dør og vindue, og i hendes garage - men takket være kvindens pelsklædte sengekammerat blev der ikke stjålet noget.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.