Tysklands træner forventer svært opgør mod Italien

Tysklands landstræner Joachim Löw mener, at Tyskland og Italien har været EM's hidtil bedste hold.
Tysklands landstræner Joachim Löw holder pressemøde tirsdag. Han mener, at Tyskland og Italien er EM's hidtil bedste hold.
Tysklands landstræner Joachim Löw holder pressemøde tirsdag. Han mener, at Tyskland og Italien er EM's hidtil bedste hold. Foto: Michael Probst/AP

Når Tyskland og Italien mødes i kvartfinalen ved EM i Frankrig på lørdag, bliver det et opgør mellem EM's hidtil bedste hold.

Det mener i hvert fald den tyske landstræner Joachim Löw.

- Jeg mener, at turneringens hidtil bedste mandskaber nu skal møde hinanden. Jeg forventer en tæt, hård og intens kamp, siger Joachim Löw tirsdag til det tyske fodboldforbunds egen tv-kanal.

Tyskland har, ifølge nyhedsbureauet dpa, mødt Italien otte gange i store slutrunder, men har aldrig besejret italienerne ved de lejligheder.

Joachim Löw har selv været med til at tabe til Italien ved to slutrunder. Ved VM i 2006 - da Löw var assistent for Jürgen Klinsmann - tabte Tyskland 0-2 efter forlænget spilletid. I 2012 vandt Italien 2-1 i EM-semifinalen.

Til gengæld vandt de tyske verdensmestre 4-1 over Italien i en testkamp i marts i år.

Ikke desto mindre er Joachim Löw begejstret over italienernes spil ved dette EM.

- De spiller imponerende. Italien har spillere, som er skolet til forsvar, men de har også dygtige offensive spillere og de er meget hurtige på kontraangreb, siger Löw.

Mens Italien spillede sig i kvartfinalen via en sejr over Spanien i ottendedelsfinalen, vandt Tyskland 3-0 over Slovakiet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.