Tysklands dom: Bendtner er den dårligste på holdet

Ett tysk fodboldmagasin er ikke tilfreds med danske Bendtner. Han får den laveste karakter på Wolfsburg-holdet.
Nicklas Bendtner har endnu ikke scoret  i sin grønne Wolfsburg-tøje, og nu giver et tysk magasin Bendtner den dårligste karakter på holdet.
Nicklas Bendtner har endnu ikke scoret  i sin grønne Wolfsburg-tøje, og nu giver et tysk magasin Bendtner den dårligste karakter på holdet. Foto: Scanpix

Nicklas Bendtner har endnu ikke scoret for sin tyske klub Wolfsburg, i lørdags var han hverken at finde på banen eller på bænken, da klubben vandt 2-1 ude over Freiburg, og nu giver det anerkendte tyske fodboldmagasin Kicker Bendtner bundkarakter. Det skriver eb.dk.

Det tyske medie har som altid ført regnskab over den tyske Bundesligas spilleres præstationer med et karaktersystem, der spænder fra 1 til 5, hvor 1 er den bedste karakter, og 5 er den dårligste. Det gælder altså om at have et lavt karatergennemsnit. Men på denne skala er Bendtner noteret for et gennemsnitpå 4,33, hvilket giver ham placeringen som den dårligste Wolfsburg-spiller.

Det tyske magasins hårde dom bygger på de tre kampe, hvor Bendtner tog del i startopstillingen, så der var tid til at vise nok til at blive vurderet. Derfor er det også kun 20 spillere ud af Wolfsburg trup på 29, som er blevet vurderet, da ikke alle har haft plads i startopstillingen.

Kilde: eb.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.