Tyskere efter fiasko-kamp: Vi kommer tilbage

Borussia Dortmunds Mats Hummels er overbevist om, at Borussia Dortmund snart er tilbage i europæisk fodbold.
Dortmunds målmand Roman Weidenfeller formår ikke at redde Juventus' første scoring - og efter kampen er den tyske klub ude af Champions League.
Dortmunds målmand Roman Weidenfeller formår ikke at redde Juventus' første scoring - og efter kampen er den tyske klub ude af Champions League. Foto: Martin Meissner/AP

Da den tyske storklub Borussia Dortmund onsdag aften røg ud af Champions League efter nyt nederlag til Juventus, var det måske også slut for europæisk fodbold for tyskerne for en stund.

Borussia Dortmund er nemlig kun nummer 10 i Bundesligaen og 12 point efter den plads, der giver kvalifikation til Champions League i næste sæson.

Alligevel føler forsvarsspilleren Mats Hummels sig overbevist om, at holdets europæiske pause kun bliver meget kortvarig.

- Det vil være en skam, hvis dette var vores sidste Champions League i stykke tid. Vi har før vist, at Borussia Dortmund altid kommer igen, og det gælder forhåbentlig også Champions League, siger det sort-gules anfører ifølge nyhedsbureauet AFP.

Juventus havde vundet den første kamp hjemme i Torino med 2-1, og onsdag blev det til 3-0 til italienerne i Dortmund.

Gæsterne blev hjulpet godt på vej af en scoring til 1-0 allerede efter tre minutter. Det gjorde ondt.

- Det tidlige mål var et chok. Det kan vi ikke benægte. Vores spil var ok i første halvleg, men vi gav for mange bolde væk, siger Hummels videre ifølge nyhedsbureauet AFP.

Hjemmeholdets fans buhede af spillerne efter kampen, men Mats Hummels gestikulerede til dem om at lade være. Han mener, at holdet bør have kredit for at være nået forbi den indledende runde i Champions League tre sæsoner i træk.

I denne sæson vandt holdet sin indledende gruppe foran Arsenal.

- Jeg kan forstå, at de pifter af os på grund af vores dårlige spil i Bundesligaen, men vi har altid spillet godt i Champions League, og derfor mener jeg ikke, at det var fair, siger han.

Borussia Dortmund indledte forårssæsonen under nedrykningsstregen i Bundesligaen, men har vundet fire og kun tabt en af forårets første syv ligakampe.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.