Tyr undsluppet fra slagteri i Nordjylland: Amok på bil

En ung tyr er undsluppet fra et slagteri i Nordjylland
Det er ikke denne tyr, der er undsluppet fra slagteriet her til morgen. Men ser man en løssluppen tyr i området omkring Aalborg Øst, bedes man kontakte polititet på 114.
Det er ikke denne tyr, der er undsluppet fra slagteriet her til morgen. Men ser man en løssluppen tyr i området omkring Aalborg Øst, bedes man kontakte polititet på 114. Foto: Scanpix arkiv

Politiet arbejder lige nu på at finde en ung tyr, der er sluppet fri fra et Danish Crowns slagteri i Aalborg Øst.

Det skriver TV2 Nord, som har været i kontakt med, fabrikschefen på slagteriet Palle Sørensen.

- Det gik rigtig stærkt. Tyren forsvandt ud af vores anden indgang, og vi lukkede derfor portene, og tænkte tyren ikke ville slippe ud. Så vi anede ikke, at den var kommet uden for hegnet, før politiet ringer til os, siger han til TV-stationen.

Ifølge vagtchef ved Nordjyllands politi Mogens Hougesen har politiet fået meldinger om, at tyren har ramt en bil på Korinthvej i Aalborg Øst ved 07.05-tiden. Men patruljen på stedet kan ikke finde tyren, skriver TV2 Nord.

Hvis man har set tyren bedes man kontakte Nordjyllands Politi på 114.

Vagtchef Mogens Hougesen opfordrer til, at man ikke selv skal nærme sig tyren, hvis man ser den. Det skal man hellere lade politiet om, skriver TV2 Nord.

Til BT siger vagtchefen:

- Vi ved ikke, hvor tyren er lige nu. Slagteriet ligger i et industrikvarter med mange marker omkring, så den kan være løbet rigtig mange steder hen. Og vi er i gang med at lede lige nu. Vi har en patrulje og en fra slagteriet ude og lede efter den.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.