Tvis-profil efter klart nederlag: Vi brænder alt for meget

Det bliver svært at hente syv mål i den anden DM-finalekamp, men Tvis-profil tror på chancen.
Patrick Wiesmach (i midten) mener, at Team Tvis Holstebro skal finde spillet fra semifinalen mod GOG frem, hvis holdet skal hente syv mål i den anden DM-finale mod BSV.
Patrick Wiesmach (i midten) mener, at Team Tvis Holstebro skal finde spillet fra semifinalen mod GOG frem, hvis holdet skal hente syv mål i den anden DM-finale mod BSV. Foto: Brohus Anders/Polfoto

Det bliver op ad bakke for Team Tvis Holstebro, hvis vestjyderne skal gøre sig forhåbninger om at blive danske mestre i herrehåndbold.

Onsdag blev det til et klart nederlag på 20-27 ude mod Bjerringbro-Silkeborg (BSV) i den første DM-finale.

Ifølge Tvis-højrefløj Patrick Wiesmach blev det til så stort et nederlag, fordi alt for mange chancer blev brændt.

- Vi får ikke rigtig fat i forsvaret, og vi brænder alt for meget. Søren (Rasmussen, BSV-målmand, red.) står en god kamp, og så bliver det pludselig syv mål, siger han til TV 2 efter kampen.

- Vi må prøve at se, hvad vi kan gøre bedre, tilføjer han.

Søren Rasmussen havde i første halvleg en redningsprocent på 50, og det var sammen med en stærkt spillende Michael Knudsen hos BSV medvirkende til, at det midtjyske hold står stærkt før anden DM-finalekamp.

Skal det lykkes for Team Tvis Holstebro at hente syvmålsføringen, skal holdet finde takterne fra semifinalen mod GOG frem, mener Patrick Wiesmach.

- Ja, jeg tror på det. Vi havde en rigtig god første halvleg mod GOG, og vi ved, at vi skal ud at ramme det niveau, men vi ved godt, at det bliver rigtig svært med sådan en syvmålsføring til BSV, siger han til TV 2.

Han håber på, at BSV-spillerne bliver nervøse, hvis Tvis hurtigt kommer foran med et par mål hjemme i Gråkjær Arena.

Den anden DM-finalekamp spilles i Holstebro lørdag 28. maj.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.