TV2-direktør kan score 11,5 millioner på hussalg

Den tidligere DONG-direktør Anders Eldrup og hustruen Merete Eldrup, administrerende direktør for TV 2/Danmark, har sat millionvillaen til salg.
Ægteparret Merete og Anders Eldrup. Billedet er fra da Anders Eldrup i 2001 tiltrådte som direktør for DONG Energy. Merete Eldrup var på det tidsspunkt direktør for JP/Politikens Hus.
Ægteparret Merete og Anders Eldrup. Billedet er fra da Anders Eldrup i 2001 tiltrådte som direktør for DONG Energy. Merete Eldrup var på det tidsspunkt direktør for JP/Politikens Hus. Foto: Scanpix/arkiv

"En betagende villa" i et "eksklusivt kvarter" med "gåafstand til Metro". Det er nogle af de ord direktør-ægteparret Merete Eldrup og Anders Eldrup har sat på deres 266 kvadratmeter store villa på Frederiksberg.

Den herskabelige villa, som er "smuk, imponerende og arkitektonisk korrekt", er sat til salg for den nette sum af 14 millioner kroner. For de penge får du "smukke stuklofter, markant træværk, brændeovn, flot sildebensparket samt sprossede vinduer" og en kælder med hobbyrum og vinkælder.

Villaen ligger i det rolige og eksklusive kvarter ved 5. Juni Plads og har således nem adgang til Ring 2 og videre ud af Frederiksberg og København.

I følge Ekstrabladet kan Anders og Merete Eldrup se frem til en gevinst på 11,5 millioner kroner, når et lån i Nykredit er trukket fra salgsprisen.

Ægteparret købte ejendommen tilbage i 1994 og gav dengang godt 2,4 millioner for herligheden.

Merete Eldrup var for nylig i medierne, da der blev sat fokus på hendes dobbeltrolle som tv-direktør og næstformand for bestyrelsen i Nykredit, mens Anders Eldrup i marts 2012 blev bortvist som direktør i DONG Energy.
Bortvisningen udløste en retssag, som Eldrup vandt et års tid senere. I dag bestrider han er en række bestyrelsesposter og tillidshverv i blandt andet Rockwool Fonden.

Du kan se nærmere på villaen her.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.