Tv: Vidne til OL-drama på tankstation: Ingen våben blev trukket

Den omdiskuterede sag om fire amerikanske svømmere på en tankstation under OL har nu fået en ny vinkel i form af en øjenvidneberetning.
Henter afspiller ...
/ritzau/

En af de største farcer under OL i Rio er sket uden for banerne, hvor fire amerikanske svømmere er kommet i store problemer. Først fortalte svømmerne, at de var blevet røvet i centrum af Rio, men senere ændrede de forklaring og indrømmede, at det ikke var sket.

Ifølge sikkerhedsvagter på en tankstation raserede svømmerne et toilet, som de lånte, og det krævede sikkerhedsfolkene erstatning for på stedet. Nu har et øjenvidne så bragt sig på banen med nyt i sagen.

38-årige Fernando Deluz agerede nemlig oversætter mellem svømmerne og sikkerhedsfolkene på tankstationen, og han kan berette om en mindre dramatisk episode, end den der er kommet frem indtil nu.

- Der var ingen voldelige tendenser, og sikkerhedsfolkene rørte dem ikke engang. Der skete ingenting, og skulle de have trukket en pistol mod dem? Nej, slet ikke. Den slags skete ikke, fortæller Fernando Deluz til AP.

Blandt de fire amerikanske svømmere var verdensstjernen Ryan Lochte, som har vundet en guldmedalje under dette OL.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.