Tv-vært: Turn off hvis kvinder prøver at være kloge og sexede

Den netop aktuelle tv-vært i "Den store bagedyst" og kok Timm Vladimir slår et slag for de naturlige kvinder, der helst skal tage det roligt, hvis de vil være aller mest tiltrækkende.
Timm Vladimir tør godt sige, hvordan han forestrækker kvinder. 
Timm Vladimir tør godt sige, hvordan han forestrækker kvinder.  FOTO: Scanpix

Han har været en offentlig person i mange år. Er kendt som komiker, tv-vært og kok, og så er han godt gift med sin kone Katrine Engberg, som han har en søn med, skriver BT.

Men det afholder ham ikke fra at fortælle, hvad han egentlig synes om kvinder, der prøver lidt for meget på at være noget, de ikke er: 

- Kvinder er allermest attraktive, når de ikke er sig selv super bevidste. Når kvinder er meget bevidste om dem selv, hvordan de ser ud, og hvordan de agerer, bliver det lidt uautentisk. Det kan godt være et turn off, hvis man kan mærke, at en kvinde ikke føler sig hjemme i et selskab, ikke har det godt med sig selv eller måske synes, at kjolen strammer lidt. Eller hvis man kan mærke, at hun prøver at være klog eller sexet, siger Timm Vladirmir og fortsætter:

- Det er meget bedre, når de slapper af og har noget tøj på, de har det godt i. Når deres kropssprog siger: "Hey – det her er mig. Hvad du ser, er hvad du får." Dét er attraktivt. Det gælder også for mænd. En mand, der hviler i sig selv, synes kvinder jo tit kan være rigtig lækker eller helt vildt charmerende, også selvom han vejer et par kilo for meget og ikke har sixpack.

En morgengrim tur til bageren

På den private front lægger Timm Vladimir ikke skjul på, at han i sin kone har fået alt det, han kunne ønske sig og drømme om.

Men hvad med ham selv. Kan han selv leve op til den afslappende stil?

Ja, det kan han, fortæller han:

- Jeg går til bageren med morgenhår og joggingbukser, og jeg er fuldstændig ligeglad, hvem der ser mig, eller om jeg ser dum ud. Med tiden har lært at være afslappet og ikke tage mig selv for højtideligt. Det har ikke altid været sådan. Jeg blev en del af offentligheden i en ung alder, og i starten var jeg meget selvbevidst omkring det. Om jeg tyggede for hurtigt eller grimt, når jeg var ude og spise, eller om jeg havde noget i mundvigen. Men med alderen er jeg heldigvis også bare blevet mere ligeglad, siger han blandt andet om den sag.

Men skal han nævne et tidspunkt, hvor han for alvor føler sig i stødet, er det, når han laver mad. Når Timm Vladimir står i køkkenet, føler han sig aller mest mandig. Det handler om at føle sig som forsørgeren og tage sig af sin familie, forklarer tv-værten.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.