Tv-vært om sønnens misdannelse: Straffes jeg for mine synder?

Sarah Grünewald fortalte i 'Go' Morgen Danmark' åbent om de tanker, hun havde, da hun og manden, Rasmus Backhaus, fik at vide, at sønnen Luis ville blive født med læbespalte.
Sarah Grünewald og hendes mand, Rasmus Backhaus.
Sarah Grünewald og hendes mand, Rasmus Backhaus. Foto: David Leth Williams/Scanpix/arkiv

Da Sarah Grünewald og manden Rasmus Backhaus fik at vide, de ville få et barn med læbespalte, satte det en masse tanker i gang hos den populære "Vild med dans"-vært.

- Hvorfor skal det ramme os. Og jeg tænkte, er det min straf, at det går ud over min søn. Er det nu, jeg skal have én på hatten, fordi jeg i min fortid har været på kant med loven og ikke har været så god ved mig selv, sagde Sarah Grünewald, da hun torsdag gæstede 'Go' Morgen Danmark'.

Det skriver Ekstra Bladet.

Hun fortalte også, at parret måtte vente på resultatet af en fostervandsprøve, som skulle fastslå, om sønnen Luis også havde en kromosomfejl.

Det havde Luis ikke og kom i foråret til verden sund og rask.

Den nervepirrende ventetid på resultatet af fostervandprøven gjorde læbespalten til en meget lille ting, fortalte Sarah Grünewald. Alligevel fik hun et chok ved fødslen.

- Vi vidste ikke, han også havde en ganespalte, fortæller tv-værten, der åbent fortalte, at hun ikke ville have sin nyfødte søn op til sig efter fødslen fordi hun var bange for, hvordan han så ud.

Helt præcist hvilke synder Sarah Grünewald har begået tidligere i sit liv, kom hun ikke ind på.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.