Tv-vært om Alexandras eks: "Vi nyder hinandens selskab"

Nu taler Eva Harlou om forholdet til grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen.
Martin Jørgensen og Eva Harlou har foruden skilsmisserne også det tilfælles, at de i mange år har været gode venner privat.
Martin Jørgensen og Eva Harlou har foruden skilsmisserne også det tilfælles, at de i mange år har været gode venner privat. Foto: Scanpix/arkiv

Grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, og tv-værten Eva Harlou er flere gange set sammen siden den royale skilsmisse i september.

Se & Hør kan i det nye nummer således vise billeder af Eva Harlou på vej ind i Martin Jørgensens lejlighed på Østerbro og af de to gående hånd i hånd på Langelinje.

Og nu har HER & NU konfronteret den tidligere X Factor-dommer Eva Harlou med kæresterygterne.

Det skete, da hun og Martin Jørgensen vise sig sammen ved Danish Fashion Institutes jubilæumsfest i weekenden.

- Nogle vil meget gerne have svar på, hvorvidt Martin og jeg er kærester. Der bliver spurgt igen og igen, og vi har ikke kommenteret det. For det første er det vores ret at have vores privatliv i fred, og for det andet er der måske ikke et klart svar lige nu. Martin og jeg nyder hinandens selskab og støtter hinanden, men vi tager det stille og roligt. Vi tænker meget på børnene, siger hun i det nye nummer af HER & NU.

Grevinde Alexandra kunne den 8. september meddele, at hun skulle skilles fra reklamemanden Martin Jørgensen. Og to dage efter kom så nyheden om, at den kendte tv-vært Eva Harlou også skulle skilles. Hun har indtil nu dannet par med musikeren Thomas Troelsen i syv år.

Martin Jørgensen og Eva Harlou har foruden skilsmisserne også det tilfælles, at de i mange år har været gode venner privat.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.