TV-vært kaster sig ud i nyt mad-eventyr

Skuespilleren og tv-værten Julie Zangenberg har sammen med veninden Nicole Punzi skabt et nyt madunivers på YouTube.
Julie Zangenberg har flyttet sine kokke-kundskaber over på YouTube og fået selskab af en kostvejleder og sundhedscoach.
Julie Zangenberg har flyttet sine kokke-kundskaber over på YouTube og fået selskab af en kostvejleder og sundhedscoach. Foto: Scanpix/arkiv

Hvor få seere skal man have for at blive målt som en fiasko? Det er der nok ikke nogen definition på, men fakta er, at tv-programmet "Julies madselskaber" på Kanal 4, hvor Julie Zangenberg blandt andre havde besøg af Mascha Vang og Annette Heick, er skrottet på grund af lave seertal.

Det stopper dog ikke værten Julie Zangenberg. Hun har taget margretheskålen under den anden arm og går egne veje.

Det fortalte hun, da hendes nye tv-projekt blev præsenteret på det flydende spisested Restaurant Viva i Københavns Havn.

Det skriver Her&Nu.

Julie Zangenberg har slået sig sammen med Nicole Punzi, som ikke kun er kostvejleder og sundhedscoach, men også Julie Zangenbergs veninde.

Duoen satser nu på YouTube, hvor de allerede har publiceret de første tre afsnit af ”Supermad”, som mad-projektet hedder.

- Jeg har svært ved at gennemskue tv-udviklingen. Hvem ser tv og hvornår? Derfor har jeg skåret igennem og lavet noget, der ligger klar, når nogen vil se det, fortalte Julie Zangenberg ifølge Her&Nu ved præsentationen.

I første omgang er der lavet 12 programmer, som bliver lagt online i pakker af tre med morgenmad, frokost og aftensmad.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.