Tv-vært jubler: Min stjålne hund er fundet!

TV 2 News-værten Charlotte Beder er storlykkelig: Hendes lille hvide hund er hjemme igen efter mange timers dramatik.
Coco er hjemme igen!
Coco er hjemme igen! Privatfoto

I næsten et helt døgn bed tv-værten Charlotte Beder nervøst negle, mens hun hele tiden tænkte på sin lille hvide hund Coco.

Den charmerende fem år gamle hanhund af racen westie forsvandt nemlig sammen med to mopshunde, da vovserne sad i en bil, der blev stjålet onsdag formiddag ved en Aldi-butik på Borups Allé i København.

Udlovede stor dusør

Bilen - en hvid Peugeot med registreringsnummer XM 88 034 - tilhører det professionelle hundelufter-firma Dogwatch. Hundelufteren var på vej i skoven for at lufte 'klienterne,' da hunde og bil forsvandt.

Charlotte Beder, der vært på TV 2 News, var ude af sig selv af bekyrmring og udlovede en dusør på 10.000 kroner til den person, der kunne bringe Coco hjem igen.

Tørstig og forpjusket

Og det er nu sket. Tidligt i morges skrev Charlotte Beder på Twitter, at Coco er kommet hjem - og at det samme gælder for de to mopshunde.

De var åbenbart blevet sat løs af biltyven, og en mand fandt dem. Og en tørstig og forpjusket Coco er nu hjemme igen hos sin 'mor', som takker alle, der hjalp med eftersøgningen.

Charlotte Beder sendte tidligt torsdag morgen dette glade tweet ud.

Charlotte Beder (yderst til venstre) med tv-kolleger. Foto: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.