Tv-vært efter søns operation: Tak for støtten

Sarah Grünewald blev i foråret mor til en søn med læbespalte. Nu er lille Luis blevet opereret, og støtten til familien har været enorm.
Sarah Grünewalds og Rasmus Backhaus' fire måneder gamle søn er blevet opereret for sin læbespalte. Operationen gik efter planen, fortæller tv-værten på sin Instagram-profil.
Sarah Grünewalds og Rasmus Backhaus' fire måneder gamle søn er blevet opereret for sin læbespalte. Operationen gik efter planen, fortæller tv-værten på sin Instagram-profil. Foto: Olufson Jonas/Polfoto

Den populære "Vild med dans"-værtinde Sarah Grünewald blev i foråret mor til en lille dreng, der var født med læbespalte, men nu er lille Luis blevet opereret, og den lille purk har det godt her dagen efter operationen, fortæller hans mor.

- Luis har det godt, og alt er gået, som det skulle. Hans mor er mindre sej og skal lige lande i det, skriver tv-værten på sin Instagram-profil, hvor hun fredag har lagt et billede op af sig selv og sin søn, der ligger i en af Rigshospitalets hospitalssenge.

Hun fortsætter og takker sine mange følgere for de opmuntrende ord, som de har skrevet til hende og ægtemanden Rasmus Backhaus undervejs i forløbet.

Allerede i juni fortalte "Tomgang"-skuespilleren på det sociale medie, at Luis skulle opereres for sin læbespalte.

Torsdag kunne Sarah Grünewald så opdatere sine fans og følgere og fortælle, at Luis var blevet lagt i narkose, og at parret nu sad og ventede på, at operationen var færdig.

- Luis holdt min finger, inden han faldt i søvn i narkosen her til morgen, og nu bliver næbet flettet af verdens dygtigste læger! Søde jer, tak for jeres super dejlige kommentarer og beskeder! Jeg har taget en masse ting til mig, og vi var tapre, men føj, hvor er klumpen i halsen svær at synke, skriver hun til billedet og henviser til de mange kærlige kommentarer, hun har modtaget fra sine følgere på det sociale medie.

Sarah Grünewald er gift med DJ'en og tekstforfatteren Rasmus Backhaus. Luis, der er parrets første barn, skal i alt gennemgå tre operationer.

Du kan se billederne på Sarah Grünewalds Instagram-profil her

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.