Tv-vært afslører: Thulesen har aldrig rendt med damer

Han går op i danske traditioner, men det med at blive gift før børnene kommer, går han ikke op i – selv blev DF-bossen først gift for år siden efter mange års papirløs forhold.
En mægtig mand med en solid hjemme-base.
En mægtig mand med en solid hjemme-base. FOTO: Scanpix

Konen til en af Danmarks mest magtfulde politikere hedder Berit og sammen har de tre børn. Børn, der kom til, i mens de begge havde travlt med karrieren og netop derfor blev de først gift i 2008, fortalte Kristian Thulesen Dahl dengang til Se og Hør.

- Et bryllup har ikke presset sig på, for der har hele tiden været så meget i vores liv, også store politiske ting, der har gjort, at år efter år bare er gået, uden at vi er blevet gift. Men nu tog jeg mig sammen og spurgte, og hun sagde heldigvis ja.

Næsten ti år havde Dansk Folkepartis største mand kendt sin kone, der er jordemoder, før han fik taget sig sammen til at fri.

Et stort bryllup

Hvorfor Kristan Thulesen Dahl netop skulle finde på at fri der, var der ingen særlig grund til – det føltes bare naurligt, fortalte han dengang.

Godt nok levede parret syndigt sammen indtil brylluppet, men selve vielsen og festen var noget så dansk – det skete i den lokale kirke med en stor fest bagefter for 70-80 gæster, havde de planlagt.

Parret holdt sammen i mange år, før de blev gift og sådan er Dansk Folkepartis formand – han er en, der holder fast.

Gik ikke amok

Tv-værten Cecilie Beck kender Kristian Thuelsen Dahl fra sin gymnasietid på Tørring Gymnasium og fortæller til Metroxpress, at han på den tid var både social, aktiv og ikke sådan en, der rendte med damer:

- Han var en utrolig vellidt fyr, som aldrig rigtig gik ud i de ekstremer. Han var aldrig kedelig, men holdt balancen og var et meget socialt menneske. Han gik bare ikke amok. Og så var han typen, der gik efter at finde sig en kæreste frem for at jagte onenightstands til festerne, fortæller Cecilie Beck.

- Han var den søde, sjove, vellidte fyr. Han var ikke en del af det avantgarde og ikke til fals for modediller, og han sprang ikke med på hippie-vognen sammen med den venstreorienterede del af gymnasiet. Han testede ikke grænser som mig, fortæller tv-værten, som også spillede i band med DF-formanden.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.