Tv-vært afslører p-vagter: Holdt på handicapplads

To p-vagter har fået en påtale for at parkere på en handicapparkeringsplads ved DR Byen. Det var tv-værten Anders Lund Madsen, som afslørede de to vagter.
Anders Lund Madsen tog sagen og mobiltelefonen i egen hånd, da han så to parkeringsvagter holde på handicappladser foran DR.
Anders Lund Madsen tog sagen og mobiltelefonen i egen hånd, da han så to parkeringsvagter holde på handicappladser foran DR. Foto: Scanpix / Arkiv

Han kan godt se lidt olm ud, tv-værten Anders Lund Madsen. Og det gjorde han da også, da han forleden på DR Byens parkeringsplads på Amager ved København snuppede en selfie.

Anders Lund Madsen kigger olmt ind i billedet, mens to parkeringsvagter fra Q-Park i baggrunden står ved deres parkerede bil. Bilen er parkeret på en handicapplads.

Og det må man ikke. Heller ikke selvom man er p-vagt. Faktisk stiger p-afgiften til det dobbelte, hvis man parkerer ulovligt på en handicapplads.

Enkelt og firkantet

Til Ekstra Bladet siger direktør for Q-Park, Alex Pedersen, at der selvfølgelig gælder de samme regler for firmaets ansatte som for alle andre.

- Hvis man ikke har et handicapskilt og er handicappet, og det mener jeg ikke, vi har nogen ansatte, der er, så må man altså ikke holde på sådan en plads. Den regel er meget enkel og firkantet. Jeg er ked af at høre, at vi har to vagter, som tydeligvis ikke har forstået det, siger Alex Pedersen til Ekstra Bladet.

Parkeringsvagternes dobbelmoral kostede tilsyneladende ikke en p-bøde, men de to vagter har fået en påtale.

Og Anders Lund Madsen? Han lagde sit selfie på både Instagram og Twitter, hvor reaktionerne bølger mellem jokes og arrige kommentarer. En konstaterer tørt: "Røvhuller".

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.