Tv-stjerne taler ud: Jeg blev gjort til et ulykkeligt, barnløst menneske.

I et nyt interview fastslår 'Venner'-stjerne Jennifer Aniston, hvorfor hun tidligere i år skrev sit omdiskuterede blogindlæg.
Jennifer Aniston, da hun dannede par med Hollywood-hunk Brad Pitt.
Jennifer Aniston, da hun dannede par med Hollywood-hunk Brad Pitt. Foto: Scanpix/Arkiv

Livet som skuespillerinde er langtfra kun glamour, glitter og galla.

Det var et af budskaberne i det blogindlæg, som den amerikanske skuespillerinde Jennifer Aniston, kendt fra tv-serien 'Venner',  tidligere i år skrev i den amerikanske internetavis Huffington Post.

I et nyt interview med magasinet Marie Claire løfter den 47-årige stjerne nu sløret for, hvorfor hun dengang valgte at udgive indlægget.

- Min civilstatus har været bragt til skamme. Min skilsmisse og mangel på partner blev skamfuld. Og mine brystvorter blev gjort til skamme. Hvorfor kigger vi kun på kvinder gennem en bestemt linse, der skiller os fra hinanden? Hvorfor lytter vi til det?, spørger Jennifer Aniston i Marie Claire og fortsætter:

- Jeg tænkte bare: Jeg har arbejdet for hårdt i det her liv og med min karriere til at blive gjort til et ulykkeligt, barnløst menneske.

"Venner"-stjernen udgav sit indlæg i Huffington Post i juli 2016. Heri understregede hun, at hun især var træt af den måde, hvorpå medier fremstiller kvinder.

Blogindlægget resulterede i en hæsblæsende debat, hvor flere af Jennifer Anistons kolleger fra Hollywood bakkede op om stjernens budskab.

Skuespillerinden Melissa McCarthy var blot én af de kendisser, der offentligt gav udtryk for, at hun støttede Jennifer Aniston.

- Alle burde stoppe med at rakke kvinder ned, sagde Melissa McCarthy i Entertainment Tonight ifølge nyhedsbureauet Reuters.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.