TV: Mopper om baby i Familien fra Bryggen: "Den ligner en gris"

Mor Ann er ikke helt så imponeret som Linse over den baby, som Geggo venter. Hun synes faktisk, den minder ret så meget om en grissebasse, men det skal ikke ødelægge den gode stemning.

Det er et sjældent følsomt øjeblik for 'Familien fra Bryggen', da hele familien er med Geggo til scanning for at kigge på den lille pige, som hun venter med sin kæreste, Cengiz.

Det kan du se i aftenens, torsdag, afsnit af Familien fra Bryggen på TV3 klokken 20, men du kan også tage et smug kig her ovenover. 

Stephanie er nervøs, for er alt nu, som det skal være:

- Jeg er bange for, der er noget galt, siger hun og fortæller, at jo tættere de kommer på klinikken, der skal scannet barnet, jo mere nervøs bliver hun.

Men der er intet at frygte. Alt er godt og hjertet slår, og der vækker altså følelser i den stærke Linse.

- Det hele bliver jo fuldstændig virkeligt og realistisk for mig, når jeg kan se mit barnebarn lige foran mig, fortæller en rørt Linse.

En fin lille gris

Mor Ann skuler lidt mere usikkert til skærmen, som viser det lille foster. Hun er ikke helt så rørt:

- Det ligner en gris. Men det skal de måske gøre, før de bliver til mennesker. Fuldstændig grisse-agtig. Det gør ikke noget, siger hun.

Og gris eller ej, så kan mor Ann da heller ikke lade være med at smile og blive lidt glad af den gode stemning.

Men det er altså mest den hårdkogte Linse, som blive helt og aldeles blød i knæene her i dette sidste afsnit af denne sæson fra Familien fra Bryggen. 

- Jeg kan se i Geggos øjne, at der er et moderligt glimt. Det har jeg aldrig set før, og det er så smukt, at min lille pige bliver en mor, og hun får de små moderlige blikke, siger Linse om oplevelsen inde til scanning. 

Men alt skal ikke gå op i babyer her i sæson-afslutningen. Linse og svigersønnen kører bil, og Linse besøger Didde i Jylland. Se med i aften, torsdag, på TV3 klokken 20.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.