Tv-kendis om Løkkes vinaften: Det var kærligt og ærligt

Stephanie Star deltog ligesom statsministeren i den store fejring af italieneren Fabio Avenoso.
- Jeg ville fejre min gode ven - og mit nye flotte ansigt, siger Stephanie Star, der er blevet ambassadør for BF-Medic. Her hygger hun med Løkke og Solrun til festen.
- Jeg ville fejre min gode ven - og mit nye flotte ansigt, siger Stephanie Star, der er blevet ambassadør for BF-Medic. Her hygger hun med Løkke og Solrun til festen. Privatfoto

Tirsdag aften deltog statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i en stor fødselsdagsfest for italieneren Fabio Avenoso på Restaurant Fabio på Frederiksberg.

Det skete samtidig med, at der var kaotiske tilstande i Rødby og ved Padborg, hvor hundredevis af flygtninge fra bl.a. Syrien blev tilbageholdt af politiet

I dag får Løkke kritik for sin deltagelse i festen - men han får også opbakning. En af dem, der bakker op, er Stephanie Star. Hun er kendt fra flere reality-programmer og er desuden blogger, foredragsholder, coach og ved at skrive sin egen biografi.

Læs også: Løkke til vinfest midt under flygtninge-krise

Stephanie Star er nær ven af Fabio Avenoso og var også med til at fejre den italienske restauratør, der fyldte 50. Det samme var bl.a. politikerne Lars Barfoed og Helle Sjelle, sangerinden Nanna Lüders og boksepromoteren Hans Henrik Palm.

- Vi var et hav af celebrities, og det var en fantastisk aften med både vinsmagning, galla-dinner, kaffesmagning, modeshow, taler og sågar live opera, fortæller hun om festen.

- Alle var varme, nære og vidunderlige. Det var meget kærligt og ærligt, siger Stephanie Star, der bl.a. har været med i serien 'Singleliv' og for nylig deltog i 'Gittes Talkshow.'

Også Lars Løkke Rasmussen og hans hustru Solrun betegner hun som kærlige. Parret var ekstremt søde og nærværende, understreger hun.

- Han gav hånd og kiggede mig ind i øjnene. Det kan jeg godt li', siger hun om Løkke.

Stephanie Star blev født på Sicilien af italienske forældre. I 1970'erne rykkede hun til Danmark med sin far, der kom hertil som gæstearbejder, som det hed den gang.

- Jeg ved godt, hvordan det er at være fremmed i et andet land, siger hun og understreger, at hun selv støtter flygtninge og humanitært hjælpearbejde.

Hun sætter ikke selv kryds ved Lars Løkke Rasmussen, men forsvarer 100 procent hans deltagelse i festen:

- Det var et privat arrangement for en god ven. Det var en aften, hvor mennesker af forskellig politisk observans mødtes i en kærlig og nærværende stemning. Den slags skal der være plads til - også i krisetider.

AFSTEMNING
Til fest midt i krisen - er det okay gjort af Løkke?
Hvad synes du om, at Lars Løkke Rasmussen deltog i den store fest?
Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.