Tv: Eksperter i chok over brystmareridt: Opereret 11 gange

Maria fra denne uges "Mit plastikmareridt" er blevet brystopereret så mange gange, at selv eksperterne forfærdes over resultatet.

- Der er sådan set ikke noget godt at sige om Maria bryster. Jeg kan godt forstå, hun er ked af det, sådan siger en lamslået ekspert, Faye Sarmady, i tirsdagens afsnit af "Mit plastikmareridt" på TV3 klokken 21.

Hun og med-eksperten Jens Jørgen Elberg har fået besøg af 32-årige Maria, som i 2002 fik sin første brystoperation. Det var en reducering af det, som Maria selv kalder for et par store bedstemor-bryster.

Men det gik langt fra som håbet. De blev ikke helt gode, og efter et par år ønsker Maria at få lidt med hold på brysterne. Det går slet ikke godt, og fra da af har Maria fået 10-11 operationer for at forbedre skaderne. Det er kun blevet værre.

Grimme sår og en lang kamp

Maria fortæller eksperterne, at efter den opløftende operation kan hun faktisk selv hive sårene op. Sårene er sprækkede og trådene kan nemt hives ud.

Jo mere Maria fortæller, jo mere chokerede bliver eksperterne:

- Min første tanke er: Plastikmareridt. Det er jo virkelig virkelig mange operationer på få år, siger Faye Sarmady.

- Maria historie fortæller os om noget, der er gået helt galt og kørt ud over afgrunden, siger Jens Jørgen Elberg.

Maria selv fortryder da også, at hun valgte den billige løsning i sin tid frem for den dyre. Til det kan eksperterne kun råde andre til at huske på, at kvalitet og pris i den grad hænger sammen.

Se med i aften og find ud af, om de kan gøre noget for Maria.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.