Tv: 31-årig og 26-årig dræbt i alvorlig motorcykel-ulykke

En 31-årig mand og en 26-årig kvinde mistede livet, da motorcyklen kørte sammen med en bil.

Se flere videoer på Localeyes.dk
Henter afspiller ...
To personer har torsdag aften mistet livet i en motorcykelulykke i Randers. Arkivfoto. Foto: Colourbox/Free

En motorcyklist og en passager har torsdag aften mistet livet i en trafikulykke på Gammel Silkeborgvej i Randers, oplyser politiet.

Motorcyklen forulykkede klokken 19.11, fortæller Christian Riis, der er vagtchef hos Østjyllands Politi.

- Motorcyklen kørte sammen med en bil. De to personer, som befandt sig på motorcyklen, er afgået ved døden, fortæller vagtchefen.

Efter at have været i kontakt med de pårørende oplyser politiet tidligt fredag morgen, at der er tale om en mand på 31 og en kvinde på 26 år. Hun var fra lokalområdet, og han beskrives som værende fra Himmerland.

Der foreligger endnu ikke nærmere detaljer om årsagen til ulykken på Gammel Silkeborgvej. Men oplysninger fra Rådet for Sikker Trafik viser, at netop sammenstød med biler er blandt de hyppigste årsager til alvorlige motorcykelulykker.

Rådet oplyste i marts i år, at de typiske motorcykelulykker for eksempel sker, fordi venstresvingende biler overser motorcyklerne. Også biler, som kører ud fra sideveje og ikke bemærker motorcykler i høj fart, tegner sig for mange ulykker.

Ifølge Rådet for Sikker Trafik viser tal fra Vejdirektoratet, at der i perioden fra 2010 til 2014 skete 884 alvorlige motorcykelulykker i Danmark. Det vil sige ulykker med enten dødelig udgang eller alvorlig tilskadekomst.

Ulykken i Randers var torsdagens anden alvorlige trafikulykke. Tidligere på dagen forulykkede to biler ved Visborg nær Hadsund. Også her var der tale om en ulykke med to dødsofre.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.