TV 2-vært gift med model: Se billederne

Mattias Hundebøll sagde lørdag ja til kæresten, Marie Hein Plum, som han har sønnen Carl-Egon med.
Mattias Hundebøll og Marie Plum blev forældre til sønnen Carl-Egon i efteråret.
Mattias Hundebøll og Marie Plum blev forældre til sønnen Carl-Egon i efteråret. Foto: Flindt Mogens/Polfoto

Lørdag kulminerede kærligheden for musikeren og tv-værten Mattias Hundebøll, der sagde ja til modellen og journalisten Marie Hein Plum efter tre års forhold.

Den 33-årige tv-vært og musiker giftede sig med sin Marie ved en underdørs ceremoni klokken 12 lørdag middag med guirlander svajende i vinden, afslører billeder fra parrets respektive Instagram-profiler.

- Overscoring. Nu med papirerne i orden, skriver den tidligere "Vild med dans"-deltager til et billede af ham og sin brud, som også har delt billeder fra brylluppet på sin Instagram-profil.

- Så fik man lige skiftet Hein ud med Hundebøll. En smuk og dejlig dag i haven med Gentofte kommunes eneste enhedslister til at vie os. Den helt store bryllupsfest gemmer vi til næste sommer, afslører hun videre.

I oktober sidste år blev parret forældre til lille Carl-Egon, og her hyldede Hundebøll sin dengang forlovede med en kærlighedserklæring på Instagram.

- Marie er det sejeste menneske, jeg nogensinde har mødt - og hun forvandlede sig til det vildeste moderdyr på hele savannen, da førstearvingen til min studiegæld, den røde elguitar og DVD-boksen med alle Olsen Banden-filmene skulle leveres.

- Kl. 01.36 var min verden for altid ændret til noget så vildt, overvældende, skræmmende, berusende og smukt, at selv ikke de største floskler og mest gennemtrawlede klicheer kommer i nærheden af at være fyldestgørende for den lykke, stolthed og håbløse forelskelse, der gennemstrømmer min krop lige nu, lød det fra den nybagte far.

Se bryllupsbillederne her, her og her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.