TV 2-vært får ny tjans: "Det er en drøm for mig"

TV 2's 18-nyheder får fremover Karin Cruz Forsstrøm som fast vært.
- Det er en drøm for mig at kunne vende tilbage til den nyhedspuls, som jeg i perioder har savnet efter mine år på News, siger Karin Cruz Forsstrøm.
- Det er en drøm for mig at kunne vende tilbage til den nyhedspuls, som jeg i perioder har savnet efter mine år på News, siger Karin Cruz Forsstrøm. Foto: Per Arnesen/TV 2

TV 2-værten Karin Cruz Forsstrøm, der er kendt fra kriminalmagasinet "Station 2" får fra 22. august en ny tjans på kanalen. Her skal hun være fast vært på 18-nyhederne.

Det skriver Mediawatch.

Og nyhedsrollen er ikke helt ny for Karin Cruz Forsstrøm, der tidligere har været vært på TV 2 News.

- Det er en drøm for mig at kunne vende tilbage til den nyhedspuls, som jeg i perioder har savnet efter mine år på News. Jeg ser meget frem til at give seerne det gode overblik over dagens nyhedsbegivenheder og til stå i spidsen for en af de store nyhedsudsendelser på dansk tv, siger Karin Cruz Forsstrøm ifølge Mediawatch i en pressemeddelelse.

Den nye faste vært på 18-nyhederne er en del af en generel omlægning af sendefladen på TV 2 på hverdage mellem 17 og 19.

Nyhedsudsendelsen udvides fra 10 til 20 minutter, ligesom sportsnyhederne fjernes fra udsendelsen. Programmet "Go' appetit" lukker og giver i stedet plads til en ekstra omgang Go' Aften Danmark.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.