TV 2 efter massiv kritik: Beklager udskældt musiktrailer

Efter massiv kritik trækker stationen traileren til 'De største øjeblikke' tilbage
Johanne Schmidt-Nielsen er ikke glad for resultatet af den trailer, hun har deltaget i for TV 2. Og stationen  har nu trukket den tilbage.
Johanne Schmidt-Nielsen er ikke glad for resultatet af den trailer, hun har deltaget i for TV 2. Og stationen  har nu trukket den tilbage. Screendump, Youtube

TV 2 har lagt sigt fladt ned, efter stationen i går røg ud i et kæmpe stormvejr. Traileren til stationens 'De største øjeblikke' har sat sindene i kog på de sociale medier. Den er bygget over sangerinden Møs hit 'Lean on me' og er en blanding af smarte dansemoves og alvorlige klip med flygtninge og terror.

Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen deltager i videoen, og hun har tilsyneladende ikke vidst, hvad hun sagde ja til. Da hun så resultatet, at videoen, krævede hun den fjernet.  "Videoen er ærlig talt langt ude. Den blander fjolledans med terror, flygtninge og maskingeværer. Det er respektløst," lyder hendes kritik blandt andet.

Og Tv 2 imødekommer kritikken. Stationen har netop på sin Facebook-side skrevet, at man har pillet trailere af for at "justere" den. Samtidig udtrykkes der beklagelse.

- Traileren her er et forsøg på at indramme et 2015, som har været et skrækkeligt år for eksempel med terror og en stigende flygtningestrøm. Men selv om det fylder meget, så har 2015 altså også været meget andet end det. Det har været en dansker i rummet, et på mange måder overraskende folketingsvalg, en dansker på toppen af de amerikanske hitlister og mange andre ting, siger Svend Rasmussen, redaktionschef for Event og Udvikling på TV 2, i en udtalelse.

Traileren kan dog stadigvæk ses på Youtube, men også her vælter det ind med kritik i kommentarer neden under musik-klippet.

TV 2 beklager og trækker nu traileren tilbage for at justere."Traileren her er et forsøg på at indramme et 2015, som...

Opslået af tv2.dk på 14. december 2015


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.