TV 2 afslører: Derfor græder Ole fra Landmand søger kærlighed

Der er drama i aftenens afsnit af datingprogrammet.
Ole er en både følsom og frisindet herre, har det vist sig i de underholdende programmer.
Ole er en både følsom og frisindet herre, har det vist sig i de underholdende programmer. Foto: TV 2

Tårerne kan han ikke holde tilbage, øko-farmeren Ole, der er blevet kendt fra TV 2's populære datingserie om landmænd, der søger kærlighed.

Gråd-anfaldet kommer i aftenens afsnit - grundet afstemningen omn retsforbeholdet sendes 'Landmand søger kærlighed' allerede i dag onsdag - og nu røber tv2.dk, hvorfor Ole er så følelsesmæssigt påvirket.

Det skyldes, at Alice - en af de to kvinder, der på Oles gård kæmpede om hans gunst - i hast har forladt programmet.

Dramaet tager form, da værten Lene Beier kommer hjem til Oles gård og finder den anden kvindelige deltager, Gitte, siddende alene i Oles køkken.

- Alice er taget hjem, fortæller Gitte til stor overraskelse for Lene Beier.

Ole kommer ned fra overetagen og prøver at undgå at skulle forklare Lene, hvad der er sket. Og så er det, han bliver nemlig følelsesmæssigt påvirket.

Men Lene står fast:

- Nej, jeg synes, du skal fortælle det. Hvad er der sket, Ole? spørger hun, og Ole begynder med tårer i øjnene at fortælle, hvad der er sket aftenen forinden.

Som faste seere af programmet vil vide, er Ole stamgæst i en lokal swingerklub, og aftenen før havde han inviteret sine to veninder hen i klubben, så de kunne få aflivet nogle af deres fordomme.

Det går helt udmærket, og Gitte fortæller ifølge tv2.dk Lene, at det var stille og roligt i Oles swingerklub.

Men da de kommer hjem, sker der noget:

- Jamen vi ligger os i sengen alle tre med Ole i midten, og pludselig siger Alice, at hun føler, Ole allerede har valgt.

Alice forlader derfor Oles gård i nattens mulm og mørke, fordi hun ikke vil kunne klare presset, når Ole næste morgen skulle sige, hvem af de to kvinder, han har valgt.

Muligvis - det løfter TV 2 ikke sløret for - får han dog lokket Alice tilbage igen på gården.

Ole har for øvrigt  tidligere fortalt til TV 2, at han holder meget af det sociale samvær i swingerklubben, som han vil have svært ved at undvære.

Det har hele tiden været vigtigt for ham at understrege, at det ikke kun handler om sex med forskellige partnere.

- Der er meget socialt i det. Jeg har efterhånden et rimelig stort netværk gennem swingerklubben, så jeg kan jo nærmest komme til fest hver weekend, siger Ole.

Han er derfor også tæt på tårer, da Gitte kræver, at for at de to skal danne par, så skal han stoppe festlighederne som swinger.

Du kan se, hvad der sker i programmet i aften på TV 2 klokken 20.35.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.