Trump-sejr giver danske realitystjerner politikerhåb

Efter realitystjernen Donald Trump er blevet præsident, vil danske realitystjerner følge hans eksempel.
Gustav Salinas vil være statsminister i 2020.
Gustav Salinas vil være statsminister i 2020. Foto: Nikolai Linares/Scanpix

Danmark vågnede i dag til et chok, da nyheden om, at Donald Trump skulle være præsident stod klart. Hillary Clinton var blevet spået til storfavorit, blandt andet på grund af hendes fortid som udenrigsminister, senator og førstedame.

Alligevel vandt forretningsmogulen Donald Trump, der for alvor slog igennem som kendis i dommersædet i realityprogrammet "The Apprentice" og senere "The Celebrity Apprentice", hvor deltagerne konkurrerede i forretningsfærdigheder.

Trumps overraskende sejr har givet gode idéer til den danske realitystjerne Gustav Salinas, der nu har lagt en ambitiøs femårsplan.

- Man skal se det positive i alt. Trump er jo en realitystjerne, så der er stadig håb derude for mig. I 2020 bliver jeg statsminister, skriver en selvsikker Salinas på Facebook.

Også vennerne fra realityverdenen har Gustav Salinas plads til i sin kommende regering.

- Linse er udlændingeminister, Amalie Szigethy skatteminister, Frederik Fetterlein er kulturminister og Sidney Lee miljøminister, dikterer "For lækker til love"-deltageren.

- Glæd jer til jeres nye regering. Det bliver farverigt! Og en ting lover jeg! Jeg fjerner momsen og sænker skatten, skriver Gustav Salinas.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.