Trods kæmpe eftersøgning: 17-årige Emilie stadig sporløst forsvundet

Der er stadig ingen spor at gå efter i sagen om 17-årige Emilie, der forsvandt efter en bytur tidligt søndag morgen.
Emilie er sidst set søndag morgen.
Emilie er sidst set søndag morgen. Privatfoto brugt med tilladelse fra familien

Trods en enorm indsats fra politi, pårørende og frivillige er der stadig intet spor efter 17-årige Emilie, som søndag morgen forsvandt i Korsør efter en bytur. 

Emilie skulle have været mødt klokken 9.30 i den lokale kirke, hvor hun synger i koret. Men hun blev væk og har siden sin forsvinden ikke givet livstegn, hvilket foruroliger politiet. Emilie er kendt som en pligtopfyldende pige og er ifølge sine pårørende ikke én, der bare ville blive væk.

- Det er det, der er med til at gøre os lidt urolige. Det er en ganske velfungerende pige fra en ganske velfungerende familie, udtalte politiet søndag til bt.dk.

Emilies fætter Robin Witzner siger mandag til Ekstra Bladet, at Emilie altid har "været en god pige."

- Hun møder altid op til tiden og bliver ikke væk fra arbejde, understreger han overfor Ekstra Bladet.

Emilie er sidst set søndag morgen klokken 04 på Korsør Station, hvor hun efter en tur i byen tog afsked med sine to veninder.

De var kommet med toget fra Slagelse.

Veninderne fortsatte sammen, mens Emilie gik fra stedet alene. Siden har ingen set hende.

Politiet måtte på et tidspunkt søndag indstille eftersøgningen på grund af meget hårdt vejr, men nåede at lede med helikopter, drone og hundepatruljer efter Emilie. Lokalsamfundet har i dén grad bakket op om eftersøgningen. Frivillige har hjulpet med at lede, og lokale virksomheder doneret mad og kaffe til eftersøgningsholdet. 

Emilie er ifølge politiet normalt aktiv på de sociale medier. Men det er ikke lykkedes dem at spore hende via et mobilsignal.

- Det kan være, fordi telefonen er slukket eller fordi, at den er løbet tør for strøm. Det kan man ikke umiddelbart se, siger en vagtchef fra Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi til TV Øst.

Emilie er 168 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun har langt brunt hår og var iført en sort, langærmet cardigan med sort blondebluse under samt blå jeans og blå Adidas-sko.

Oplysninger i sagen kan du give til politiet på tlf. 114

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.