Tricktyve efterlignede hjemmehjælpere: Kan du genkende dem?

Politiet offentliggør nu billedet af to kvinder, der udgav sig for at være hjemmehjælpere og stjal smykker fra en ældre kvinde.
Det er disse falske hjemmehjælpere politiet gerne vil have hjælp til at finde.
Det er disse falske hjemmehjælpere politiet gerne vil have hjælp til at finde. Foto: Politiet

En 82-årig kvinde fra Rødovre blev den 27. august udsat for et hjemmerøveri.

Her kom to kvinder ind i kvindens lejlighed under påskud af at være fra Rødovre Kommunes Hjemmepleje. Mens den ene tricktyv gav den ældre dame massage i køkkenet, stjal den anden tricktyv smykker fra hendes soveværelse.

Politiet offentliggør nu et foto af kvinderne i håbet om, at der er borgere, der kan genkende dem.

Den ene falske hjemmehjælper oplyste under episoden, at hun kom fra Italien. Hun tale angiveligt et udmærket dansk – dog med accent.

- Vi har begrundet håb om at nogen kan genkende de to tricktyve på de billeder, vi nu har offentliggjort. Vi hører også gerne fra andre, der har været udsat for episoder med de to kvinder. Vi antager, at dette tricktyveri ikke nødvendigvis er deres første, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby i en pressemeddelelse.

Den ene kvinde beskrives som 30-40 år. Hun er lettere kraftig af bygning og 160-170 cm høj. Hun er lys i huden og har blond hår, der den dag var sat op i en hestehale. Hun var iført en hvid kittellignende kjole og havde hvide strømper og sorte sko. 

Den anden kvinde beskrives også som 30-40 år. Hun er almindelig af bygning og 160-170 cm høj. Hun havde også langt lyst hår samlet i en hestehale. Hun var lys i huden og var iført blålig kittellignende tøj, hvide strømper og mørke sko. Begge kvinder havde sorte skuldertasker med.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.